Instructievideo’s voor uw meetapparatuur

Voordat u metingen verricht om de biologische, chemische en fysische risicofactoren op de werkplek in kaart te brengen, is het van belang dat u weet hoe uw meetapparatuur werkt. Onjuist gebruik kan schadelijk zijn voor uw apparatuur of geeft onbetrouwbare resultaten. De onderstaande instructievideo’s laten zien hoe u optimaal kunt werken met onze meetapparatuur en hoe u correct een meting uitvoert. Heeft u naar aanleiding van deze instructievideo’s vragen over het gebruik van uw apparaat? Neem contact met ons op!

Selecteer uw apparaat:

Hoe voer ik face-fit-test oefeningen uit?

Hoe maak ik een Fit-Test Database aan?

Hoe meet ik fijnstof?

Gebruikersinstellingen

Basis setup

Gebruikersinstellingen

Een geluidsmeting uitvoeren

De SE-400 kalibreren

Gegevens downloaden, analyseren en rapporteren

Gebruikersinstellingen

Een persoonlijke geluidsmeting uitvoeren

De Edge kalibreren

Gegevens downloaden, analyseren en rapporteren

Gebruikersinstellingen

Een persoonlijke geluidsmeting uitvoeren

De Edge 4P kalibreren

Gegevens downloaden, analyseren en rapporteren

Gebruikersinstellingen

Een meting uitvoeren

Kalibratie