Support op afstand

Wij helpen u graag

Om u beter van dienst te kunnen zijn geven wij u de mogelijkheid om ons toegang te verlenen tot uw PC of netwerkomgeving. Wij kunnen dan over uw schouder meekijken om het probleem te detecteren en op te lossen. Hiervoor gebruiken wij TeamViewer. TeamViewer is een klein maar krachtig programma waarmee wij u op afstand kunnen begeleiden bij uw werkzaamheden of problemen.

Nadat het programma is gedownload, kan het direct worden gebruikt. Het programma hoeft niet te worden geïnstalleerd en kan na gebruik simpelweg worden verwijderd.

Hoe te handelen

1. Klik op de volgende link: ProCare Safety support downloaden
  2. Klik op de button “Opslaan”. Een nieuw scherm wordt geopend.
  3. U wordt gevraagd het programma op uw computer op te slaan. Kies voor de locatie uw desktop (bureaublad) en klik vervolgens op de button “Opslaan”.
  4. Op uw desktop (bureaublad) staat nu een programma met de naam “ProCare_Support”. Dubbelklik op het icoon om TeamViewer te starten.
  5. Zodra wij telefonisch contact met u hebben, geeft u ons het ID-nummer en het wachtwoord dat op uw scherm verschijnt.