Service & Onderhoud

Onderhoud en kalibratie van uw meetapparatuur voor arbo, klimaat en veiligheid

U maakt dagelijks gebruik van uw apparatuur en het is belangrijk dat u altijd kunt vertrouwen op deze apparatuur. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud, reparatie en kalibratie van arbeidshygiënische meetapparatuur zijn wij een betrouwbare partner voor al uw onderhoud (ongeacht het merk van de apparatuur). De werkzaamheden worden uitsluitend uitgevoerd door goed opgeleide en getrainde service engineers die ervoor zorgen dat uw apparatuur aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. ProCare Safety is ISO 13485:2016 en ISO 9001:2015 gecertificeerd en onze technici worden constant bijgeschoold in de laatste ontwikkelingen.

Plan direct het onderhoud in bij onze serviceafdeling

Is uw apparaat toe aan haar reguliere onderhoudsbeurt? Vul onderstaand formulier in om een service opdracht aan te maken. Stuur het apparaat op naar onze service locatie in Groningen:

ProCare Safety
T.a.v. de afdeling service
Zernikepark 16A
9747AN  Groningen

U ontvangt van ons een bevestiging van ontvangst op het opgegeven e-mailadres. Na de uitvoer van het onderhoud sturen wij het apparaat weer retour. Heeft u een specifieke vraag neem dan telefonisch contact met ons op via: +31 (0)50-2072172.

Wanneer u na de inspectie de aangeboden reparatie niet laat uitvoeren, brengen wij de inspectiekosten à € 55,00 per apparaat (excl. btw) in rekening. Deze kosten komen te vervallen als u de werkzaamheden laat uitvoeren.


Onderhoud met kalibratie

Een compleet servicepakket, uw apparaat zal worden onderhouden en er vindt zowel een (visuele)inspectie als kalibratie plaats. Ook eventuele software updates zullen worden geïnstalleerd. Na uitvoer ontvangt u een kalibratierapport met daarop de kalibratie waarden. U kunt uw apparatuur naar onze locatie in Groningen toesturen of in overleg kan het opgehaald worden. Kalibraties of reparaties die wij niet in ons lab in Groningen kunnen uitvoeren worden ondergebracht bij de desbetreffende fabrikant of bij daartoe gecertificeerde kalibratie laboratoria.

Welke mogelijkheden zijn er?

Wij bieden voor het onderhoud twee mogelijkheden:

  • Onderhoud en kalibratie op basis van een servicecontract
  • Onderhoud en kalibratie zonder contract

Het verschil tussen deze twee vormen is, dat bij het servicecontract de apparatuur jaarlijks wordt onderhouden en de kosten vooraf in januari worden gefactureerd. Omdat we bij een contract vooraf weten wanneer wij de apparatuur kunnen verwachten, kunnen wij onze service engineers effectiever inplannen. Om deze reden ontvangt u bij het afsluiten van een contract 15% korting op het incidentele tarief.

Waar staan wij voor?

  • Directe hulp bij storingen
  • Snelle doorlooptijd
  • Veilige en betrouwbare apparatuur
  • Gecertificeerd onderhoud
  • Vervangende huurapparatuur
  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Een ervaren serviceteam

Plan direct het onderhoud in bij onze serviceafdeling

Is uw apparaat toe aan haar reguliere onderhoudsbeurt? Vul onderstaand formulier in om een service opdracht aan te maken.

Wanneer u na de inspectie de aangeboden reparatie niet laat uitvoeren, brengen wij de inspectiekosten à € 55,00 per apparaat (excl. btw) in rekening. Deze kosten komen te vervallen als u de werkzaamheden laat uitvoeren.