Dhr. Bart Salemans, Sitech Services Senior Safety Equipment and Fire Extinguishers / HVK Safety Engineer

Wij hebben ProCare benaderd met het verzoek ons nader te informeren over ‘Face Fit Testen’.

Binnen onze eigen organisatie en bij onze klanten was het fenomeen inmiddels bekend maar de precieze toegevoegde waarde er van en de (on)mogelijkheden waren niet duidelijk.

ProCare heeft ons –in de persoon van Alexander van Leijenhorst – prima voorgelicht en nader geïnformeerd over het Face Fit testen en ons daaropvolgend begeleid in het aankoopproces van 2 stuks Portacounts Pro+ (8038). De apparaten zijn inmiddels door ons gebruik genomen.

Ten behoeve van  het trainen van onze medewerkers (die de apparaten bedienen / de Face Fit Tests uitvoeren) werden wij doorverwezen naar het opleidingsinstituut Copla waar 5 medewerkers een training ‘Face Fit Tester’ hebben gevolgd. De training is prima bevallen.

De after sales van ProCare is prima. Na aankoop bleek een aantal geleverde specifieke accessoires niet in orde en viel er een beeldschermpje uit. Echter dit is snel en adequaat opgelost.

Alexander heeft ons, op basis van eigen voorstel/aanbod, gratis  begeleid bij het uitvoeren van onze eerste Face Fit Tests. Dat was zeer waardevol. Ondanks de goede training door Copla was het prettig om bij het uitrollen van de eerste tests wat praktische ondersteuning achter de hand te hebben.