Werken bij

Lid worden van team ProCare Safety betekent werken in een dynamische omgeving waar het draait om teamspirit. Als team proberen wij ons bezig te houden met de ontwikkeling van onze kennis en innovatie van ons portfolio. De algehele sfeer binnen ons team typeert zich als informeel en inspirerend. Voor een actueel overzicht van onze vacatures, kijk hieronder.

Het team ProCare Safety

Het  team ProCare Safety staat ook op sportief gebied zijn mannetje en gaan  uitdagingen niet uit de weg. Zo wordt met enige regelmaat deelgenomen aan sportieve events als de 4Mijl.  ProCare Safety is onderdeel van ProCare BV.  Samen zitten we in een praktisch maar gezellig kantoorpand.

Met zo’n 25 werknemers binnen ProCare , werken we elke dag aan innovatieve oplossingen op het gebied van life science.

Openstaande vacatures:

Stagiair(e) Marketing & Sales

Binnen ProCare Safety zijn we doorlopend op zoek naar stagiairs/afstudeerders. Voor komend semester (na de zomer) zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons gaat helpen met de ontwikkeling van middelen voor (online) marketingcampagnes. Daarnaast houd je je bezig met verschillende andere sales en marketing gerelateerde zaken.

Ken jij ProCare Safety al?

We zitten bij je om de hoek! Ten minste: bij je school… Dat betekent dus dat je nooit ver hoeft te fietsen als je een afspraak hebt met je stagebegeleider, op school moet zijn voor een tentamen of even snel wilt lunchen met studiegenoten.

Bij ProCare werken zo’n 25 mensen en er heerst bij ons een gezellige, informele sfeer waar veel ruimte is voor ideeën en eigen inbreng. Als jij klantgericht bent en een commerciële instelling hebt, graag werkt voor grote klanten als Brouwerij ’t IJ, Chemie Park Delfzijl, Disney Cruise Line, Tata Steel en meer, dan ben je bij ProCare Safety aan het juiste adres!

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een stagiair met oog voor detail en een klantgerichte instelling. Je kunt zelfstandig werken en bent communicatief vaardig. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om met verschillende projecten en taken aan de slag te gaan en hierin makkelijk het overzicht bewaart. Je komt te werken op de afdeling marketing en spart met de marketing specialist over je werkzaamheden en bevindingen. Daarnaast ondersteun je de sales binnendienst met hun projecten. Concreet ga je het volgende doen:

  • Invullen van de contentkalender en zelfstandig uitvoer geven aan de content voor social media, website en eventueel persberichten;
  • Je helpt mee met SEO en SEA optimalisatie voor onze websites;
  • Je analyseert resultaten in Google Analytics en vertaalt dat naar verbeteringen voor de website;
  • Als je het leuk vindt mag je mee met beurzen en congressen als standbemanning.

Jij:

bent communicatief vaardig, klantgericht, nauwkeurig, zelfstandig en kunt goed zelfstandig werken maar ook in teamverband.

Aanbod

  • Een veelzijdige en inspirerende meewerkstage binnen een snelgroeiende organisatie;
  • Ruimte voor creativiteit en je eigen ontwikkeling;
  • Een passende stagevergoeding en goede begeleiding.

Geïnteresseerd?

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mevr. N. Boelens (tel. 050-5715074). Solliciteren? Stuur dan je CV en korte motivatiebrief naar nboelens@procarebv.nl.