Werken bij

Lid worden van team ProCare Safety betekent werken in een dynamische omgeving waar het draait om teamspirit. Als team proberen wij ons bezig te houden met de ontwikkeling van onze kennis en innovatie van ons portfolio. De algehele sfeer binnen ons team typeert zich als informeel en inspirerend. Voor een actueel overzicht van onze vacatures, kijk hieronder.

Heb jij affiniteit met meettechniek? Kun je zelfstandig werken en heb je ervaring met klantrelaties? Dan hebben wij de vacature voor jou!

Voor onze business unit ProCare Safety, standplaats Groningen, zijn we namelijk op zoek naar een Accountmanager intern. ProCare Safety houdt zich bezig met het adviseren en verkopen van meetapparatuur geschikt voor metingen op de werkplek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meetapparatuur voor gas, stof en geluid. Safety is onderdeel van ProCare B.V. en is één van de belangrijkste aanbieders in de nichemarkt op het gebied van Arbo en Veiligheid.

Functieomschrijving

We zoeken iemand voor de business unit Safety die meewerkt aan de verkoop binnen de Benelux. Als interne accountmanager ben je het aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten, zowel tijdens het aankoopproces van de klant als na aanschaf van de apparatuur. Je werkt nauw samen met de manager Safety en ondersteunt op het gebied van sales en service. Je verantwoordelijkheid ligt bij de verkoopadministratie. Je zult werken op de verkoop binnendienst met nog drie andere collega’s.

Concreet  wordt er verwacht dat jij invulling geeft aan de volgende werkzaamheden:

 • Je bent telefonisch het eerste aanspreekpunt voor klanten;
 • Je stelt offertes op en volgt deze waar nodig zelfstandig op;
 • Je bevestigt verkooporders en zorgt ervoor dat afspraken en toezeggingen worden uitgevoerd en nagekomen;
 • Bij afwezigheid van de manager Safety draag je volledig zelfstandig zorg voor de dagelijkse werkzaamheden.
 • Je bent spin in het web voor alle voorkomende zaken binnen de verkoopafdeling.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding;
 • Je hebt affiniteit met meettechniek;
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken;
 • Je hebt een commerciële en klantgerichte instelling;
 • Je bent stressbestendig
 • Je bent in staat structuur aan te brengen in je werkzaamheden;
 • Je bent proactief en initiatiefrijk;

Wij bieden voor deze functie

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie in een groeiende organisatie met internationale ambities. We bieden goede primaire en secundaire arbeidswoorden en je kunt eventueel doorgroeien binnen de organisatie. Je werkt samen in een relatief klein team met enthousiaste en gezellige collega’s. We organiseren regelmatig uitjes met z’n allen.

Geïnteresseerd?

Voor nadere informatie over deze functie kunt u contact opnemen met dhr. Boekema (tel. 050 5715074, aboekema@procarebv.nl). Solliciteren?

Klik hier!

Het team ProCare Safety

Het  team ProCare Safety staat ook op sportief gebied zijn mannetje en gaan  uitdagingen niet uit de weg. Zo wordt met enige regelmaat deelgenomen aan sportieve events als de 4Mijl.  ProCare Safety is onderdeel van ProCare BV.  Samen zitten we in een praktisch maar gezellig kantoorpand.

Met zo’n 25 werknemers binnen ProCare , werken we elke dag aan innovatieve oplossingen op het gebied van life science.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken aan de nieuwste innovaties, ontwikkelingen en zijn de woorden: pro-actief, ambitieus, sportief en competitief op jouw lijf geschreven? Bekijk dan onderstaande vacatures of klim in de pen en stuur ons een open sollicitatie.

Open sollicitaties kunnen worden gestuurd naar:info@procaresafety.nl