Merken - Cortemp

Geen producten in deze categorie

0 resultaten

Vragen?

HQ Inc., is de producent van de gepatenteerde CorTemp® instelbare core body thermometer pil en de RF-compatibele CorTemp miniaturized data recorder. Zij ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen ook aangepaste draadloze sensatiesystemen voor gebruik in de landbouw, industrie, onderzoek, geneeskunde, beroepsveiligheid en sportfysiologie.

Kernwaarden Cortemp:

Betrouwbaarheid

Medische professionals en onderzoekers over de hele wereld vertrouwen op en leggen hun vertrouwen in onze core body temperature pill technologie voor het gebruik ervan in het voorkomen en detecteren van hitte stress en hitte gerelateerde ziekte. Het systeem controleert, registreert en rapporteert realtime kernlichttemperatuur nauwkeurig, nauwkeurig, draadloos en comfortabel, elke keer!

Veelzijdigheid

Voor CorTemp bleek dat het monitoren in niet-laboratoriumomgevingen moeilijk was, zo niet onmogelijk. Met afwezigheid van katheters, draadverbindingen of probes kunnen wetenschappers en clinici hun onderwerpen thuis volgen, werken of spelen met integriteit en vrijheid van ongemak en inval.

Comfort

De CorTemp-temperatuurpil, met het onopvallende - en lichtgewicht ontwerp van onze draadloze data recorder en de data-grafische software, biedt de ultieme flexibiliteit voor het meten en analyseren van uw temperatuur.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het monitoren van brede temperatuurbereik met draadloze sensoren met een laag vermogen, is HQ Inc. toegewijd om hun betrouwbare, hoogwaardige producten en systemen op consistente wijze om klanttevredenheid en loyaliteit te waarborgen.