Instructievideo’s voor uw meetapparatuur

Voordat u metingen verricht om de biologische, chemische en fysische risicofactoren op de werkplek in kaart te brengen, is het van belang dat u weet hoe uw meetapparatuur werkt. Onjuist gebruik kan schadelijk zijn voor uw apparatuur of geeft onbetrouwbare resultaten. De onderstaande instructievideo’s laten zien hoe u optimaal kunt werken met onze meetapparatuur en hoe u correct een meting uitvoert. Heeft u naar aanleiding van deze instructievideo’s vragen over het gebruik van uw apparaat? Neem contact met ons op!

Selecteer uw apparaat:

Hoe voer ik face-fit-test oefeningen uit?

Hoe maak ik een Fit-Test Database aan?

Hoe meet ik fijnstof?

Gebruikersinstellingen

Basis setup

Gebruikersinstellingen

Een geluidsmeting uitvoeren

De SE-400 kalibreren

Gegevens downloaden, analyseren en rapporteren

Gebruikersinstellingen

Een persoonlijke geluidsmeting uitvoeren

De Edge kalibreren

Gegevens downloaden, analyseren en rapporteren

Gebruikersinstellingen

Een meting uitvoeren

Kalibratie