Inschrijven cursussen

Met onderstaand formulier geeft u zich op voor (een van) onze cursussen/seminars. Indien u meerdere personen wilt aanmelden dient u hier een nieuw formulier voor in te vullen.

Let op! 

Onze cursussen en seminars vinden enkel doorgang bij voldoende deelnemers. De genoemde prijzen zijn geldig voor 2024 en zijn exclusief BTW en eventuele parkeerkosten of hotelovernachtingen. In elk bedrag is inschrijfgeld verwerkt. Inschrijving is mogelijk door het insturen van een volledig ingevuld aanmeldingsformulier en betaling van de factuur onder vermelding van de naam en datum van de cursus en de naam van deelnemer(s). Selectie geschiedt op datum van binnenkomst van zowel inschrijving als betaling. Bij overschrijding van het deelnemersaantal is het mogelijk dat u op de wachtlijst wordt geplaatst. ProCare Safety behoudt zich het recht voor door omstandigheden cursussen te annuleren, verplaatsen en/of het programma te wijzigen. Bij annulering van uw inschrijving worden onderstaande bedragen in rekening gebracht:

  • 4 weken voor aanvang cursus: Gratis annuleren.
  • 2 tot 4 weken voor aanvang van de cursus: 50% van de cursus kosten.
  • <2 weken voor aanvang van de cursus: 100% cursus kosten.

Wanneer u verhinderd bent, is het mogelijk om een vervanger te sturen voor uw inschrijving. In dit geval worden er naast de kosten voor de cursus alleen de inschrijfkosten van €25,- in rekening gebracht.

Heeft u vragen of twijfels?

Weet u niet zeker welke cursus geschikt is voor u of heeft u een vraag? Dan kunt u ons bereiken door een mail te sturen naar: Merijn Visser. Bellen kan naar: 050-2072172.