TSI Quest-product en software updates

Geplaatst op

Er zijn recentelijk updates gepubliceerd voor Quest-producten en -software. De meest recente versie van de Detection Management Software (DMS) is nu beschikbaar voor instrumentgebruikers, DMS-updates kunnen gratis worden gedownload op de TSI-website. Voor DMS-gebruikers met versie 3.0 of hoger verschijnt er een update-optie op de DMS-startpagina.

Geluidsmeter SE-400 serie:

Er zijn nieuwe datalog opties toegevoegd voor de Sound Examiner SE-400 serie. Datalog-intervallen zijn nu ook beschikbaar van 1 seconde en 10 minuten. Deze functie is beschikbaar door de firmware bij te werken via Detection Management Software. Meer informatie vindt u hier.

Edge geluid dosismeter:

Het is nu mogelijk om gegevens van alle dosimeters te downloaden op een 5-bay dockingstation met één klik in de DMS, ongeacht het modeltype (bijv. Edge 4, Edge 4+ of Edge 5). Voor klanten die met meerdere modeltypen werken, meestal Edge 4 en Edge 4+, zal deze nieuwe functie hen hopelijk tijd en frustratie besparen bij het downloaden van gegevens. Meer informatie vindt u hier.